Op 16 september ging onze startdag door en wat was dat een feestje! Jong en een beetje ouder kwamen samen om de pannen van het dak te spelen en te feesten. Het startschot van dit werkjaar is gegeven! Meer foto's vind je hier!
Op 16 september ging onze startdag door en wat was dat een feestje! Jong en een beetje ouder kwamen samen om de pannen van het dak te spelen en te feesten. Het startschot van dit werkjaar is gegeven! Meer foto's vind je hier!
Op 16 september ging onze startdag door en wat was dat een feestje! Jong en een beetje ouder kwamen samen om de pannen van het dak te spelen en te feesten. Het startschot van dit werkjaar is gegeven! Meer foto's vind je hier!
Op 16 september ging onze startdag door en wat was dat een feestje! Jong en een beetje ouder kwamen samen om de pannen van het dak te spelen en te feesten. Het startschot van dit werkjaar is gegeven! Meer foto's vind je hier!

Ambras

Sloebers
Joro's
Springers


Jim
+16


Ambras Sloebers


Dag lieve sloebertjes!

Zijn jullie klaar voor het nieuwe KSA jaar? De leiding alvast wel. We hebben dit jaar weer leuke activiteiten voor jullie gepland. Hopelijk hebben jullie er heel veel zin in. Hieronder vinden jullie al de kei coole activiteiten voor de maanden september en oktober.

Zaterdag 16 september: Startactiviteit
De eerste activiteit van het jaar. HOERAAA!!! Bij deze activiteit gaan jullie kennismaken met jullie nieuwe lieftallige leiding en jullie leuke takgenootjes. Vergeet niet dit jaar ben je verplicht om je cool ksa uniform aan te doen. Geen paniek als je er nog geen hebt. Er zal een standje zijn waar je de uniformen (rood sjaaltje, ksa pull) kan kopen. Jullie zijn allemaal welkom om 14u in de Regenboog en om 17u is het spijtig genoeg gedaan en mogen jullie naar huis.

Zaterdag 30 september: Het grote kennismakingsspel
Wie ben ik, wie ben jij? Wat zijn je hobby’s? Wat eet je graag ? Wat is je lievelingskleur en nog zoveel meer vragen. Dit alles kom je te weten tijdens ons grote kennismakingsspel. Vandaag zullen wij elkaar beter leren kennen aan de hand van een leuk spel. We verwachten dan ook dat er veel sloebertjes zullen komen om dit kei leuke spel te spelen. We speken af aan het lokaal in het dorp om 14u en wij sluiten af om 17u. Tot dan!!

Zaterdag 7 oktober: Regenboogfeesten
Vlieg met me mee naar de regenboog regenboog ik denk alleen aan jou vlieg met me naar de regenboog regenboog want het zijn weer regenboogfeesten. Zoals elk jaar is het dit jaar natuurlijk ook weer. Meer info zullen jullie terug vinden in jullie brievenbus binnenkort.


Zaterdag 14 oktober: Bosactiviteit
Vandaag gaan we zoals elk jaar weer naar het bos. Doe maar jullie stapschoenen aan en neem maar jullie wandelstok mee want wij gaan op bostocht hahaha grapje. Jullie mogen natuurlijk wel altijd jullie stapschoenen of laarzen aandoen. Wat we vandaag gaan doen in het bos is nog een mysterie. Misschien wel dennenappels of kastanjes verzamelen wie weet ben je net zo nieuwsgierig als ons? Dan mag je om 14u aan het bos van Tillegem (Torhoutse Steenweg 430 – Tillegem Park) staan en om 17u mogen jullie mama en jullie papa jullie terug komen halen.

Vrijdag 27 oktober: Halloween
Dag liefste maar vandaag ook griezeligste sloebertjes. Het is bijna halloween dus tijd voor een halloweenactiviteit! Trek allemaal jullie mooiste en griezeligste halloweenoutfit aan. Jullie worden verwacht in het lokaal om 18u30 en om 20u30 mogen jullie uitgegriezeld huiswaarts keren.

Dikke zoen en knuffel van jullie nieuwe leiding Stef, Nathan, Sharon, Jill, Bo, Riewke en Eline


Ambras Springers


Hoeraaaaaaaaaa,

Het kamp is nog maar net voorbij en daar is het nieuwe werkjaar alweer! Met een supergemotiveerd en gloednieuw leidingsteam staan wij alweer te popelen om een heel jaar de zotste, gekste, leukste, meest geschifte activiteiten met jullie te spelen. Als je hiervan deel wil uitmaken, kom dan gerust naar onze startactiviteit om samen met ons de start van wat ongetwijfeld een schitterend jaar zal worden in te zetten.

16 september: Startdag
Vandaag is de dag! Eindelijk is het weer zo ver, het nieuwe werkjaar is weer aangebroken en wij hebben er alweer superveel zin in. Als jullie willen ontdekken wie jullie nieuwe leiding is en wat wij voor jullie in petto hebben, kom dan zeker af van 14u tot 17 uur naar de regenboog

30 september: De kennismakingsactiviteit
Omdat alles nog een beetje nieuw is en we elkaar nog niet allemaal voor de volle 100% kennen, spelen we vandaag de klassieke kennismakingsspelen, zodat we elkaar niet meer moeten aanspreken als: “het meisje met de bril” of de “blonde jongen”. Als jij ook de anderen beter wil leren kennen, kom dan van 14u tot 17u naar het lokaal in het dorp.

7 oktober: Regenboogfeesten
Stokbaltornooi , BBQ & streekbieravond. Ook dit jaar zullen onze jaarlijkse regenboogfeesten terug doorgaan ! Verdere info over dit evenement volgt !

14 oktober: Bosactiviteit
Joepieee vandaag gaan we naar het bos, met de geur van gevallen blaadjes en de vallende kastanjes in de neus gaan wij vandaag op tocht en zullen we een superavontuurlijk spel spelen. We zullen ook wel wat tijd hebben om kastanjes, eikels, mooie blaadjes en andere dingen te verzamelen dus vergeet zeker jullie zakje niet. We verwachten jullie om 14u aan de Torhoutse Steenweg 430 aan “Tillegem park” en om 17u mogen jullie terug huiswaarts keren.

28 oktober: één voor allen, allen voor één ofwel……………………………….. 1TEGEN ALLEN!!!
Vandaag spelen we het welbekende 1 tegen allen, wij dagen jullie uit om onze aartsmoeilijke opdrachten te vervullen, indien dit jullie lukt volgt er misschien wel een tegenprestatie. Als je wil weten wat die is, kom dan van 14u tot 17u naar het lokaal in het dorp.

Verdacht veel kusjes en knuffeltjes van jullie leiding: Anouck, Brecht, Hanne, Joran, Kevin, Nick en Yorick


Ambras Joro's


Allerliefste joro’s!

Het nieuwe KSA-jaar gaat van start! Hopelijk hebben jullie er alvast veel zin in en hebben jullie genoten van een goede en welverdiende vakantie! Nu kamp al even achter de rug is kunnen we er weer volledig tegenaan en kunnen we er weer volledig invliegen! Vergeet niet om telkens jullie uniform aan te doen!

16/09: Startdag
Hoera! Het nieuwe jaar gaat van start op, jawel, de startdag! Er is ook een mogelijkheid om KSAkledij aan te kopen. Neem zeker jullie vriendjes en vriendinnetjes mee naar de KSA, iedereen is welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, nietwaar? We verwachten jullie om 14u aan de regenboog om zo jullie nieuwe leiding en eventueel nieuwe vriendjes te leren kennen. Om 17u zullen we jullie terug loslaten.


30/09: Toerist in Blankenberge
Haal maar je mooiste haarband boven en doe je sportsletsen aan, want vandaag worden jullie getraind en voorbereid om lid te worden van de strandjoroclub. We verwachten jullie om 14u aan het stationsplein van Blankenberge (zie onderstaande foto). Als jullie om 17u het zand van tussen jullie tenen gehaald hebben mogen jullie terug naar huis.

kiosk

14/10: In het bos, in het bos
Vandaag gaan we met zen alles het bos in. De zomer zit er misschien dan wel op, maar wat is er beter dan een bos met vallende blaadjes. Jullie mogen gerust een plasticzakje meenemen om kastanjes en blaadjes te rapen. We verwachten jullie om 14u aan de Torhoutse Steenweg 430 aan “Tillegem park”. Om 17u mogen jullie terug opgehaald worden.

27/10: Avondfestival
Welcome to TOJOROLAND. Vandaag organiseren we ons eigen festivalj: TOJOROLAND. Doe maar je hippe zonnebril aan. We voorzien voor jullie speciale zomerse drankjes en een machtige line-up (zie onderaan) kom van 19u30 tot 22u naar het nieuw lokaal in het dorp en smeer je kieten maar in.

Groetjes van de line-up: MC Marie, Kallie-Cola, v-v-v-vico, Djs DeSudinges, JeZus Axelle, lil Gibair en Daantje Pappie

Ambras JimGegroet jimmers!

Jullie enthousiaste leiding is weer volledig klaar voor het nieuwe jaar, jullie hopelijk ook? Zoals elk jaar hebben we weer een jaar vol met leuke activiteiten gepland die ervoor zullen zorgen dat jullie de leukste tijden van jullie leven zullen beleven! Hieronder kun je al zien wat we voor jullie in petto hebben voor de maanden september en oktober.

Zaterdag 16 september: Startactiviteit
Eindelijk is het zover, de startactiviteit die het begin van het nieuwe jaar aankondigt. Tijdens deze activiteit zul je kennis maken met nieuwe vrienden, jullie nieuwe leiding voor het hele jaar of gewoon je oude vriendjes eindelijk terugzien! Een belangrijke mededeling: het is vanaf dit jaar VERPLICHT om in uniform naar de KSA te komen. No worries, heb je nog iets niet in je kast hangen of ben je iets kwijt dan kun je onze mooi uitgestalde kledinglijn bezoeken op de activiteit om je collectie te vervolledigen (rood sjaaltje, ksa pull). De activiteit begint om 14u in de regenboog en we laten jullie met pijn in het hart terug los om 17u.


Zaterdag 30 september: het grote klassiekertjesspel
Gegroet children! Aangezien de auteur van deze editie een leiding uit de oude doos aan het worden is, kijk ik graag terug naar hoe het vroeger was. Daarom hebben we beslist om nog eens alle klassiekertjes van onder het stof te halen en samen met jullie te spelen hoezee! we verwachten jullie om 14u in de regenboog en zwaaien jullie uit om 17u mee!


Zaterdag 7 oktober: Regenboogfeesten
Het is weer zover de jaarlijkse Regenboogfeesten. Dit vindt natuurlijk plaats zoals de naam al zegt in de Regenboog. Jullie zijn allemaal uitgenodigd en meer dan welkom. Meer informatie volgt nog, want jullie krijgen allemaal een flyer in jullie brievenbus.

Zaterdag 14 oktober: Bosactiviteit
De jaarlijkse klassieker staat op het programma voor vandaag: BOSACTIVITEIT!! Doe maar je rubberen laarzen aan en we verwachten jullie om 14u aan de Torhoutse Steenweg 430 aan “Tillegem park”. Hier zullen we gedurende enkele uren een spel spelen (logisch) en jullie ouders mogen jullie komen ophalen om 17u. Tot dan

Chille groeten van jullie hippe leiding

Tom, Hanne, Zoë, Gilles en Jason
Ambras SimAhoy Simmer’tjes!

Ons nieuw samengesteld leidingsteam ziet het alweer volledig zitten om een jaar vol met onvergetelijke momenten klaar te stomen voor jullie. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in al wij? We zullen alvast beginnen met de activiteiten voor september en oktober op een rijtje te zetten voor jullie.

Zaterdag 16 september: startactiviteit
HOERAAA het nieuwe jaar gaat van start! Breng jullie leeftijdsgenootjes gerust mee om hen eens onder te dompelen in het leven van een echte simmer. Op deze activiteit zul je kennis maken met jullie kersvers leidingsteam, eventuele nieuwe leden enzovoort. Vergeet niet om jullie uniform steeds met trots aan te hebben naar de activiteiten. Vandaag kun je dan ook je collectie vervolledigen, want we zullen er weer staan met onze kledinglijn (sjaaltjes, zonnebrillen, petten, t-shirts, pulls,…). We verwachten jullie om 14u aan de regenboog en om 17u zullen we jullie terug loslaten.
Zaterdag 30 september: trekker de trekker de trek
We zullen nog eens een klassiekertje bovenhalen aangezien dat jullie toch wel de bompa van de KSA in jullie leidingsteam hebben en aangezien jullie ook de bomma’s en bompa’as zijn onder de leden. Trek jullie vuile kleren maar aan want dit kan wel eens smerig worden. We verwachten jullie omu aan de regenboog en jullie mogen om 17u de zaak verlaten aangezien jullie allemaal super smerig zijn.


Zaterdag 7 oktober: regenboogfeesten
Hier zijn we dan weer met de legendarische regenboogfeesten aka een dag vol plezier en vreugde. We kunnen jullie nog niet zoveel vertellen over deze magische dag maar meer informatie zal zeker nog volgen. Jullie zullen dan ook een flyer ontvangen met alles erop en eraan zodat jullie van alles op de hoogte zullen zijn.

Zaterdag 14 oktober: SOB SOB SOB SOB SOB
Hehe SOB wil natuurlijk BOS zeggen. AHAHAH mopje van de dag, nietwaar? We zullen vandaag met zen allen blaadjes verzamelen en het bos analyseren. HAHAHA mopje, alweer. We spelen een spel vandaag van mb! HAHAHAH mopje, again… we spelen toch geen gezelschapsspel, maar een spel in het bos. We verwachten jullie om 14u aan de Torhoutse Steenweg 430 (Tillegem Park) en om 17u mogen jullie terug naar huis.

Vrijdag 27 oktober: alle koppen bij elkaar BAR
Hoera! Jullie eerste bar van het KSA-jaar. Hehe da rijmt!! Op deze bar steken we eens alle koppen bij elkaar. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we een leuk jaar tegemoet gaan. We verwachten jullie om 20u en om 22u mogen jullie naar jullie warm bedje.

Groensels,

AardappelAldi, BroccoliBrendi, TomaatTendi, SpruitSezi en DoperwtDanni