Regenboogfeesten 2022

Datum: 
08/10/2022 - 13:30

Het is weer zo ver, onze regenboogfeesten komt er weer aan! Zoals vorig jaar zal dit niet meer doorgaan op ons terrein de regenboog maar aan ons lokaal in het dorp (Stationstraat 9).

'S middags gaan we van start om 13u30 met ons Kubb toernooi. Tegenwoordig heeft iedereen al van dit immens leuke spel gehoord of zelf al gespeeld. Jong of oud, het maakt allemaal niks uit, dus roep nog maar snel wat vrienden, familie-leden of misschien zelf onbekenden bijeen, want om deel te nemen mag je groepje uit maximum 4 personen bestaan en het aantal teampjes dat kan deelnemen is gelimiteerd. De deelname prijs bedraagt €5, maar daarin zit je inschrijving, een fles water en voor iedereen een pannenkoek. Inschrijven kan via kubb@ksalissewege.be. Voor de winnaar van het toernooi is ook een mooie prijs voorzien, dus meedoen is de boodschap! Wil je toch liever supporteren of gewoon eens de gezellige sfeer komen opsnuiven zullen er genoeg andere dingen te doen zijn voor jong en oud. Aan de bar kun je terecht voor verschillende verfrissende drankjes en vers gemaakte pannenkoeken.

Hierop volgt onze BBQ die start om 18u30. Voor de volwassenen hebben we 4 stukken vlees voorzien voor de prijs van €18. Voor kinderen tot 12 jaar kun je 2 stukken vlees verwachten voor de prijs van €12. Natuurlijk is dit aangevuld met verschillende groentjes, sausjes... Begin je nu al te watertanden kun je je nog tot 5 oktober inschrijven via bbq@ksalissewege.be.

Vanaf 21 uur begint dan onze echte afterparty, en wat voor ééntje! Elk uur een verschillende muziek genre met bijhorende drankpromotie. Veel meer kunnen we momenteel nog niet zeggen, buiten dat je dit gewoon niet kunt missen.

Het inschrijvingsgeld van de kubb en/of de BBQ kan overgeschreven worden op dit rekeningnummer: BE06 7381 0411 0122

De leiding heeft er alvast super veel zin in, dus we hopen jullie allemaal talrijk te ontvangen, tot dannnn