40-jarig bestaan / Feestweekend

1979-1980 startte het eerste werkjaar van het toen nog prille KSJ Lissewege. Gedurende 40 jaar is er al heel veel veranderend. Wij zijn intussen uitgegroeid tot deze amusante en sfeervolle jeugdbeweging. Daarom vieren wij het 40 jarig bestaan van KSA Lissewege!

Dit stond op het programma:

 

Vrijdag 11 oktober
 

- 17u Kinderdisco


Ook de kinderen kunnen onze 40ste verjaardag vieren! En wat is daarbij leuker dan een echte kinderdisco na school? De kindjes konden genieten van een hapje en een drankje op onze kinderdisco. Er was ook een springkasteel aanwezig waar deze feestbeesten zich op konden amuseren.
 

- 19u Receptie


Naast de kinderen wordt er ook aan de ouderen gedacht. Vanaf 19u was iedereen welkom op onze receptie waar ons 40 jarig bestaan in de bloemetjes werd gezet. De hoofdleiding, oud-leiding Emily, schepen van jeugd en eveneens oud-leiding Mathijs goderis en schepen van gebouwen Minou Esquenet brachten enkele mooie woorden voor de talrijk opgekomen KSA verwanten.
 

- 21u Retroparty


Na de receptie kon iedereen zijn beentjes losgooien op onze Retroparty. Hier speelde onze DJ Stelex de beste muziek van vroeger en nu tot in de late uurtjes.

 

Zaterdag 12 oktober


- 14u Stokbaltoernooi

Een vijftal teams schreven zich in om te strijden voor die felbegeerde plaats op onze wisselbeker. Na een hevige strijd mochten de jolige tandenstokers met deze eer gaan lopen. Ondertussen kaapten 'freddy de geskaboeter' de zuipbeker weg. Ergens onderweg vielen ook enkele gewonden, maar die stellen het goed ;)
 

- 19u30 BBQ

Raf, onze trouwe BBQ-vriend kwam ook dit jaar weer onze BBQ verzorgen, er waren tal van verschillende groenten en salades aanwezig waartussen de hongerige gasten konden kiezen, zo'n 102 KSA gerelateerde mensen schoven hun voeten onder tafel en konden genieten van een lekker stukje kip, een ribbetje, een worst en een lapje spek. We hopen dat het gesmaakt heeft!

- 21u30 Streekbierenavond
Wat is leuker dan je zaterdag af te sluiten met een lekker streekbiertje? De keuze aan streekbieren is uitgebreid, er waren zo maar even 71 soorten bieren aanwezig. Er waren bieren speciaal voor de vrouwkes, er waren trappisten, maar zo waren er ook laatste kansen, waar er maar enkelen van aanwezig waren in ons assortiment. We hopen dat iedereen zijn bierkennis wat heeft kunnen bijschaven en vooral dat ze lekker waren!

Wij willen iedereen bedanken voor de massale opkomst en zouden iedereen graag uitnodigen voor onze volgende editie van onze regenboogfeesten