The Black & White Party 2018 - 31/03/2018

Zaterdag 31 maart was het eindelijk zo ver. Deze avond/nacht vond de 13e editie van onze jaarlijkse fuif plaats. Hier en daar horen wij dat onze fuif één van de beste fuiven in onze streek is en steeds meer aan bekendheid wint. Deze redenen zorgden er dan ook voor dat we dit jaar meer dan 1500 man mochten verwelkomen op de terreinen van Crevits!!! Zoiets realiseren is onmogelijk met enkel de leiding van de KSA.

Wij zouden graag de mama’s en papa’s bedanken voor de vele hulp die we kregen bij de opbouw/afbraak van de fuif, maar ook voor de hulp tijdens de avond van de fuif zelf en voor het vele lekkere eten die jullie maakten voor de hardwerkende leiding.

Ook de vele oud-leiding die we één of meerdere dagen eens zagen passeren en de handen uit de mouwen zagen steken: een dikke merci. Het doet ons deugd om te zien dat onze hernieuwers, die door de jaren heen de Black and White Party mee hebben grootgemaakt, nog steeds zo begaan zijn met KSA Lissewege en alles wat daarmee te maken heeft.

Daarnaast willen we al onze sponsors bedanken, zonder deze steun was zo’n grote fuif op poten zetten onmogelijk geweest.

Als laatste willen we uiteraard alle feestgangers bedanken om af te komen, we zijn zeer blij dat we ook dit jaar weer zoveel bekende gezichten zagen passeren en dat iedereen zich geamuseerd heeft.

Wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar en hopelijk kunnen we u ook op onze 14e editie weer verwelkomen voor hopelijk alweer een spetterend feestje.

De leiding.