geocache (coronaproof activiteit)

Beste ouders en leden
 
Aangezien de activiteiten een tijdje niet meer doorgaan hebben we een coronaproof alternatief gemaakt, een geocache-tocht.
De leiding heeft dus geocaches verstopt in Lissewege en Zwankendamme die jullie kunnen zoeken. Iedereen van de KSA kan deze dus doen, alleen, met je gezin of met je knuffelcontact.
Bij deze post zijn er foto’s van Lissewege en Zwankendamme toegevoegd met rode sterretjes, bij elk van deze sterretjes is een geocache te vinden. De geocache is een potje met een blaadje in waarop een foto van een leiding en het nummer van de geocache te zien is. Er is ook een foto van zo’n potje toegevoegd zodat je weet wat je moet vinden, het is niet de bedoeling dat je het potje opent, je kan de foto zien zonder het te openen. De bedoeling is om bij elke geocache de naam van de leiding te achterhalen. Als je de QR-code, die ook bij dit bericht staat, scant wordt je doorverwezen naar de website van KSA-Lissewege. Bij het onderdeeltje “Geocache” kan je de juiste naam bij de juiste geocache invullen. Je kan dit formuliertje meerdere keren invullen wij zullen dan al je resultaten samenvoegen. Het is dus zeer belangrijk dat je elke keer je naam invult zodat we al jouw resultaten kunnen terugvinden en samenvoegen.
Het is niet nodig om allemaal nu direct de straten op te lopen want je krijgt genoeg tijd, op 6 december zullen we de resultaten op de Facebookpagina plaatsen.
Nog enkele belangrijke zaken:
-Als je anderen tegenkomt die ook aan het geocachen zijn houd dan afstand! De corona maatregelen gelden nog altijd.
-Leg de geocache altijd terug op zijn plaats zodat de anderen evenveel kunnen genieten van deze leuke opdracht.
-Als je geen gsm (met 4G) hebt kun je ook de leiding met het juiste cijfer op een blaadje schrijven en thuis zelf naar de website gaan om het in te vullen:
-Vergeet je handen niet te ontsmetten als je de geocache zal aanraken.
-Als je vragen hebt stuur gerust een mailtje of een berichtje op messenger!
Veel speurplezier!!!