Kamp 2019 Thema: Oertijd

Ook dit jaar mochten we weer met onze bijna voltallig groep op kamp vertrekken. Dit jaar was dit richting het noorden van Antwerpen, specifieker Rijkevorsel.

Het kamphuis had een groot veld waar we allerlei leuke spellen op konden spelen. Er was zelf ook nog plaats voor twee stokbaldoelen die we heel veel gebruikt hebben. Bijvoorbeeld bij de stokbalmatch van de leiding tegen de koks, die de leiding jammer genoeg verloren heeft. Ook was er binnen een grote dagzaal met twee tapbiljarts en een pingpongtafel, die toch heel erg in de smaak vielen.

Er was natuurlijk zoals bijna elk jaar een spannend kamptoneel, met oermensen, professors en een gekke oude man op een berg. De oudste gasten gingen op een heel vermoeiende tweedaagse, maar hebben dit toch allemaal uitgelopen. De jongere gasten gingen dan weer op een iets kortere dagtocht maar met zo'n enthousiasme dat soms zelf de leiding niet mee kon.

Voor verdere verhalen zal je moeten bij je dochter of zoon zijn. Wij hopen alvast dat de kinderen hun evenveel geamuseerd hebben als wij. En hopelijk zijn we er allemaal weer volgend jaar bij. Voor foto's kun je altijd terecht op onze facebookpagina: ksa lissewege.

De leiding